Info-Mol

Update incident Zuiderring: Gebied schuilmaatregelen Rauw verkleind

vrijdag, 18 oktober, 2019

·        Enkel vlakbij de vrachtwagen zijn er nog verhoogde metingen. De Zuiderring blijft afgesloten voor de opkuis van de toxische stoffen. Hoe lang deze afgesloten blijft is op dit ogenblik nog niet duidelijk.

Oud worden in Mol ‘plezanter’ dan elders in de Kempen

donderdag, 17 oktober, 2019

Oud worden in onze gemeente is plezanter dan elders in de Kempen. Dat blijkt uit een onderzoek van Het Nieuwsblad waarbij onze gemeente een score van 9,13/10 behaalt. Als we dit cijfer vergelijken met de scores in heel Vlaanderen pronken we trots in de top vier. De aanwezigheid van een uitgebreide dienstverlening en de veelheid aan verenigingen liggen aan de basis van deze score. Maar ook de tevredenheid van 65-plussers over deze voorzieningen en activiteiten zorgden voor extra pluspunten.

Infosessie ‘Financiën voor personen met een beperking’ op 24 oktober

donderdag, 17 oktober, 2019

Kom meer te weten over de premies en tussenkomsten voor personen met een beperking. Neem deel aan de infosessie ‘Financiën voor personen met een beperking’ op donderdag 24 oktober om 20 uur in het lokaal dienstencentrum in Ten Hove, Jakob Smitslaan 28, zaal 1 en 2. De deelname is gratis. Inschrijven hoeft niet. Het einde is voorzien om 22 uur.

 

Gemeentebestuur organiseert openbare houtverkoop op donderdag 21 november

donderdag, 17 oktober, 2019

Het gemeentebestuur verkoopt tien loten hout. De openbare verkoop vindt plaats op donderdag 21 november om 16.30 uur in ’t Getouw, zaal 3, Molenhoekstraat 2.

De toewijzing gebeurt aan de hoogste bieder met inschrijvingen onder gesloten omslag.

Geïnteresseerden kunnen de goederen bezichtigen op de gemeentelijke stapelplaats Drill (Kruisven) op dinsdag 12, donderdag 14 en vrijdag 15 november tussen 9 en 15 uur.

Sportraad zoekt ‘sportlaureaten 2019’. Dien je kandidaat in voor 1 december!

woensdag, 16 oktober, 2019

Elk jaar huldigt de sportraad de beste sportlui van het afgelopen jaar. Voor de sportlaureaten van 2019 zoeken we dé sportfiguur van Mol, de beste G-sporter, meest beloftevolle jongere, sportclub, jeugdsportclub, jeugdtrain(st)er, kampioenen en kandidaten voor de sportverdienste. Dien voor 1 december 2019 jouw kandida(a)t(en) in via www.gemeentemol.be > E-loket > sportlaureaten 2019 of op het secretariaat van de sportraad.

 

Fun en plezier met optreden Animolly op 25 oktober in Ten Hove

woensdag, 16 oktober, 2019

Zin om nog eens goed te lachen? Kom dan op vrijdag 25 oktober om 20 uur meegenieten van het optreden van ‘Animolly’. Je bent welkom vanaf 19.30 uur in het lokaal dienstencentrum in Ten Hove, Jakob Smitslaan 28. Het optreden zelf vindt plaats van 20 tot 21 uur. Daarna kan je nog gezellig napraten tot 22 uur. De toegang bedraagt 5 euro. Vrijetijdscheques worden ook aanvaard.

 

Animolly brengt bandparodie, een haast vergeten komisch genre waarbij artiesten zorgvuldig aan elkaar gemonteerde geluidsfragmenten playbacken en voorzien van komische mimiek en lichaamsbewegingen. Benieuwd naar wat Animolly deze avond uit zijn hoed tovert? Kom dan zeker langs voor een avondje fun en plezier!

Pagina's