Dringend gezocht: vrijwillige lesgever Naad voor Pionier

dinsdag, 18 januari, 2022

Pionier is dringend op zoek naar een vrijwillige lesgever Naad. Wegens ziekte van een van onze vaste lesgevers zoeken we iemand die alvast tot het einde van dit schooljaar de groep Naad op woensdagvoormiddag kan begeleiden. Ben jij bedreven met naald en draad, wil je je kennis graag doorgeven aan anderen en kan je starten na de krokusvakantie? Neem dan contact op met Pionier via 014 32 27 87, pionier@gemeentemol.be.

 

 

De cursus Naad gaat één keer per week door, op woensdagvoormiddag tussen 9.30 uur en 11.30 uur. Je krijgt een groep van een vijftiental enthousiaste cursisten onder je hoede. De cursisten kiezen zelf wat ze maken tijdens de lessen. Ze brengen een eigen patroon mee of kiezen iets uit de modetijdschriften die we ter plaatse voorzien. Als begeleider help je hen bij het uitwerken van hun stukken en geef je tips en advies.

 

Vrijwillige lesgevers

De lesgevers bij Pionier zijn vrijwilligers. Er zijn geen diplomavereisten. Je hoeft dus geen onderwijsdiploma te hebben, maar wel je kennis op een aangename en duidelijke manier kunnen doorgeven aan anderen. Pionier voorziet een kilometervergoeding. Uiteraard nemen we ook alle nodige maatregelen om de lessen coronaproof te laten doorgaan.

 

Meer info: 
Pionier
014 32 27 87
Bron: 
SCHEPEN VOOR CULTUUR HILDE VALGAEREN