Extra show van Wouter Deprez in Schouwburg Rex na groot succes

Extra show van Wouter Deprez in Schouwburg Rex na groot succes Foto: Comedyshows
dinsdag, 28 februari, 2023

Comedian Wouter Deprez staat op zaterdag 15 april na groot succes voor de tweede keer op de planken in Schouwburg Rex met zijn show ‘Speech’.

Wouter Deprez kennen we al jaren als bekend gezicht op de planken. Hij levert werk van hoogstaand niveau. Zijn vorige show ‘Levend en Vers’ kreeg viersterrenrecensies en werd door het publiek omschreven als een mijlpaal in de Vlaamse comedygeschiedenis. Datzelfde niveau is terug te vinden in ‘Speech’, Deprez zijn nieuwe voorstelling waarmee hij sinds enkele maanden op tournee gaat door Vlaanderen. In ‘Speech’ gaat Deprez steeds meer over the top, tot de zaal nauwelijks nog bijkomt. Hij grapt twee uur materiaal bijeen.

Hij brengt op een magistrale manier een ode aan zijn favoriete instrument: de taal. Deprez maakt een stand van zaken op. Van familieverhalen tot een midlifecrisis waarin hij zich nu bevindt. Hoe ver staat hij met de redding van de honingbij? Kan hij zijn vrienden helpen bij de puinhoop die ze van hun relatie maakten? En heeft Wouter gewoon diepe interesses? Of zijn het obsessies, zoals zijn vrouw lijkt te willen zeggen?

Na groot succes komt Wouter Deprez voor de tweede en laatste keer naar Mol, in De Rex, op zaterdag 15 april. De eerste voorstelling was al snel uitverkocht, daarom werd beslist om een tweede voorstelling toe te voegen aan de speellijst van de comedian. Tickets en info via www.comedyshows.be

Bron: 
Comedyshows