Geleid bezoek norbertijnenabdij Postel op zaterdag 18 juni, vooraf inschrijven

dinsdag, 14 juni, 2022

Op zaterdag 18 juni organiseert de Molse Gidsenkring een geleid bezoek aan de norbertijnenabdij in Postel. De rondleiding start om 14 uur en eindigt om 16 uur. Deelnemen kost 8 euro, gratis voor kinderen jonger dan 12 jaar: inclusief film, kaasproevertjes, kruidendrankje en bezoek toonzaal bibliotheek. Vooraf inschrijven doe je via deze link: www.gemeentemol.be/eloketdetailv2.aspx?id=1288.

Een rondleiding bij de norbertijnen is telkens weer een unieke ervaring: acht eeuwen stonden bol van activiteiten en gebeurtenissen. Ook het hedendaagse leven van de paters blijft boeien.

Een bezoek aan de binnenkoer, de Romaanse kerk, de kruidentuin met het pesthuisje en een eigentijdse film staan garant voor een afwisselende en interessante rondleiding. In de toonzaal van de bibliotheek maken we kennis met pareltjes van boeken. We ronden af met een proevertje van de Postelse kaas, erkend streekproduct, en een kruidendrankje.

Inschrijven

Vooraf inschrijven doe je via deze link: www.gemeentemol.be/eloketdetailv2.aspx?id=1288.

Rondleidingen tot eind augustus

Nog tot eind augustus kan je wekelijks deelnemen aan een geleid bezoek in de norbertijnenabdij Postel. De rondleidingen vinden telkens plaats op zaterdag vanaf 14 uur. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/activiteitenoverzicht.

Meer info: 
dienst toerisme
Molse Gidsenkring
0486 79 05 50
014 33 07 85
Bron: 
SCHEPEN VOOR TOERISME HANS DE GROOF