Laat kinderraad fietsen voor goede doel: sponsor Melanooncentrum en BedanktMerci

donderdag, 4 juni, 2020

De kinderraad start een sponsorfietstocht waarmee ze twee goede doelen steunen. De helft van de opbrengst schenken ze aan het Melnoomcentrum van het UZ Brussel, de andere helft gaat naar het initiatief #BedanktMerci. Voor elke gesponsorde euro fietsen de leden van de kinderraad één kilometer als tegenprestatie. Zet jij de kinderraad in het zweet voor het goede doel? Stort dan voor 19 juni een zelfgekozen bedrag op dit rekeningnummer: BE31 0012 2590 1255. Op 26 juni maken we het totaalbedrag bekend met een live-DJ-set via Facebook.

Bekijk hier het filmpje van de kinderraad.

Je vermeldt bij de overschrijving als mededeling: ‘Actie kinderraad’. Je kiest zelf het gewenste bedrag. Je sponsoring gaat rechtstreeks naar het goede doel:

·         Melanoomcentrum UZ Brussel: dit gespecialiseerd centrum detecteert en behandelt huiskanker in een vroeg fase zodat de kans op genezing zo hoog mogelijk wordt.

·         #BedanktMerci plant een bos als eerbetoon aan alle zorgvertrekkers die in deze coronaperiode hun steentje bijdroegen.

Live DJ-set op 26 juni

Op 26 juni maken met een coronaveilig feestje het totaalbedrag bekend. DJ Q-bix draait die avond van 19 tot 20 uur een live DJ-set via de facebookpagina van de jeugddienst. We nodige iedereen uit om vanuit z’n kot mee te genieten.

Sponsortocht vervangt Frisfestival

De kinderraad plande een festival om geld in te zamelen voor deze goede doelen. Door de coronacrisis kiezen ze noodgedwongen voor deze alternatieve actie.

Meer info: 
afdeling jeugd en sport
014 33 05 10
Bron: 
SCHEPEN VAN JEUGD HANS DE GROOF