Nieuwe snuffeltocht voor honden en hun baasje in #MooiMol

woensdag, 2 oktober, 2019

Net na werelddierendag, zaterdag 5 oktober, opent een vernieuwde versie van de succesvolle Snuffeltocht! De wandeling van 5 kilometer vertrekt aan Golfclub Nuclea, Goorstraat 100. Tot eind maart 2020 genieten hondeneigenaars en hun viervoeters van een leuke wandeling boordevol opdrachten en spelletjes. De route en het deelnameformulier download je gratis op www.visitmol.be/snuffeltocht of haal je af bij één van de verdeelpunten. Wie het deelnameformulier binnenbrengt, maakt kans op een mooie prijs!

Op de wandelroute staan kleine houten hondenhokjes met daarin leuke opdrachten voor honden én hun baasjes. De honden kunnen bijvoorbeeld slalommen, springen, ergens onder kruipen of over lopen. Hun baasjes lossen rebussen en droedels op of breken hun hoofd over hondenweetjes. Wie het deelnameformulier invult wordt misschien op 1 april 2020 getrokken als winnaar en ontvangt een mooie prijs.

Deelnameformulier gratis downloaden

De route en het deelnameformulier voor de wandeling kan je gratis downloaden op www.visitmol.be/snuffeltocht of haal je formulier af bij:

·        Dienst toerisme, Markt 1a

·        Ecocentrum De Goren, Postelsesteenweg 71

·        Infobalie ’t Getouw, Molenhoekstraat 2

·        La Cuenta, Milostraat 3

·        Sas 6, Sas 5

Na de wandeling breng je het formulier binnen bij dienst toerisme, Markt 1a.

Meer info: 
dienst toerisme
014 33 07 85
Bron: 
SCHEPEN VOOR TOERISME HANS DE GROOF