Sportraad zoekt ‘sportlaureaten 2019’. Dien je kandidaat in voor 1 december!

woensdag, 16 oktober, 2019

Elk jaar huldigt de sportraad de beste sportlui van het afgelopen jaar. Voor de sportlaureaten van 2019 zoeken we dé sportfiguur van Mol, de beste G-sporter, meest beloftevolle jongere, sportclub, jeugdsportclub, jeugdtrain(st)er, kampioenen en kandidaten voor de sportverdienste. Dien voor 1 december 2019 jouw kandida(a)t(en) in via www.gemeentemol.be > E-loket > sportlaureaten 2019 of op het secretariaat van de sportraad.

 

Ken jij iemand die een uitmuntende prestatie leverde binnen zijn of haar sport? Heb jij binnen je sportclub een fantastische jeugdtrain(st)er die er elke week opnieuw staat voor zijn of haar speelsters/spelers? Of ken je een vrijwilliger die alles zou doen voor zijn of haar club? Grijp dan nu je kans om hem te belonen voor z’n harde werk.

 

Kandidatuur indienen

Surf naar www.gemeentemol.be > E-loket > sportlaureaten. Selecteer het gewenste e-formulier, vul het in en klik op verzenden. Iedereen (individueel of club) mag één of meerdere kandidaten indienen. Dien je kandida(a)t(en) in voor 1 december 2019. De formulieren en voorwaarden zijn ook verkrijgbaar op het sportsecretariaat van de sportraad, Rode-Kruislaan 20.

 

Publieksprijs

Net als vorig jaar kan je ook nu weer je stem uitbrengen op één van de genomineerden voor de Publieksprijs. Deze kandidaten worden in januari bekendgemaakt. Meer info over hoe je voor de Publiekprijs kan stemmen volgt later nog. 

 

De huldiging van de sportlaureaten vindt plaats op 28 februari 2020 in Schouwburg Rex.

 

Meer info: 
sportdienst
014 33 05 14
Bron: 
SCHEPEN VAN SPORT HANS DE GROOF