Ticketverkoop Cultuurcentrum Mol vanaf donderdag 9 juni: ligt jouw lijst klaar?

dinsdag, 7 juni, 2022

Op donderdag 9 juni start de ticketverkoop van Cultuurcentrum Mol. Tickets zijn online en telefonisch te koop vanaf 9.30 uur. Vanaf vrijdag 10 juni kan je tussen 9.30 en 12.30 uur ook langskomen aan de ticketbalie in Schouwburg Rex. Opgelet: net zoals vorig jaar werken we niet meer met een loting. Uitverkocht is uitverkocht. Snelle beslissers profiteren van een voordelige vroegboekprijs, geldig tot en met maandag 12 september. Wacht dus zeker niet te lang! Ligt jouw verlanglijst al klaar?

 

Met een ijzersterke programmatie voor de traditionele podiumpijlers muziek, comedy en theater wordt de Kempense cultuurliefhebber komend seizoen meer dan ooit op zijn of haar wenken bediend. We verwelkomen een fraaie lijst van artiesten, waaronder zowel klinkende namen als aanstormend talent. Het volledige aanbod vind je op www.cultuurcentrum-mol.be.

 

Tickets bestellen

·         Vanaf donderdag 9 juni om 9.30 uur stipt vind je de tickets voor de voorstellingen op www.cultuurcentrum-mol.be. Je betaalt snel en eenvoudig online.

·         Lukt het niet online? Tussen 9.30 en 12.30 uur kan je ook bellen naar de ticketbalie op het nummer 014 33 09 00.

·         Vanaf vrijdag 10 juni kan je langskomen aan de ticketbalie in Schouwburg Rex, Smallestraat 2. Vanaf dan is de ticketbalie elke dag open van dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 tot 12.30 uur. Ook bij voorstellingen kan je één uur voor aanvang terecht aan de balie.

·         Wie tot en met maandag 12 september tickets koopt, profiteert van een voordelige vroegboekprijs. Snel bestellen is dus extra interessant!

 

Meer info: 
Bron: 
SCHEPEN VOOR CULTUURCENTRUM HILDE VALGAEREN