Voach voor de 3e keer kampioen in vier jaar tijd

Volleybalclub Voach Mol Achterbos voor de 3e maal kampioen in 4 jaar tijd Foto: Yvo Geerts
maandag, 18 april, 2016

Voach doet het weer

Als trainer kan ik zeer tevreden zijn over de prestaties van mijn team dames 2 in Voach. Wij spelen voor de 3e keer kampioen in vier jaar tijd. Dit seizoen maakten we de overstap van gewest naar provinciale. Het was onze doelstelling te spelen voor het behoud en als het even kon in het midden te eindigen. Onze start in 3e provinciale was moeilijk waardoor we op een gegeven moment 6e stonden in de reeks. Week na week verbeterde echter ons spelsysteem en kwam er meer vertrouwen in de groep zodat we iedere week een plaats naar boven stegen en met Kerst plots 1e stonden. Toen hebben we besloten om onze ambities bij te stellen en mee te gaan spelen voor het kampioenschap. Onder coach Guido Frederickx wist de ploeg steeds opnieuw goede resultaten te halen. En wat niemand in het begin van het seizoen had voorspeld, werd dan toch waarheid. We speelden dit weekend opnieuw kampioen en promoveren naar 2e provinciale.

Roel Philipsen

boven : vlnr: Leen Broeckx - Leen Vanhoof - Lyan Verwimp - Sarah Loopmans - Katrien Essers - Kathleen Ooms - Roel Philipsen.

onder : Renke Mangelschots - Ine janssen - Sien Geerts - Kim Gevers - Céline Vanhoof - Els Essers - Els Janssen - Guido Frederickx

Meer info: 
Voah volleybal
Roel Philipsen
Bron: 
Yvo Geerts : foto Yvo Geerts